De magie van Domaine Sainte Marie

Pieter Pottenkijker op zoek naar magie

Hoewel op het bureau van Pieter al enige tijd een dossier – HET GEHEIM VAN DE REUS – ligt te wachten op onderzoek behoeft, zal dit onderzoek er voorlopig niet komen. Het betreffende onderzoek is namelijk alleen mogelijk in zonnige streken en met het juiste gezelschap. En juist die combinatie is Pieter en zijn lief dit voorjaar uit de handen geslagen. Alles is anders. En zo komt het dat Pieter en zijn lief wel op de perfecte locatie zijn om het leven te genieten, maar tegelijkertijd het perfecte gezelschap dat kan bijdragen aan de ontsluiering van HET GEHEIM VAN DE REUS moeten ontberen.

De trouwe lezers of luisteraars van Pieter Pottenkijker – het toonbeeld van de anti-speurneus die desondanks vrijwel alle detective-foefjes toepast – zullen dus HET GEHEIM VAN DE REUS niet ontsluierd zien. Zij krijgen geen verslaggeving van zijn speurtocht – Pieter is van huis uit reporter – welke zich kenmerkt met de structuur van misdaad, onderzoek en ontknoping, gebed in pret, ontspanning en humor. “Dat, en meer nog,” zo erkent Pieter, “zal dit jaar niet gebeuren. Al weet je het, zolang het nog niet gebeurd is, nooit zeker!”

Denkt u maar eens aan SCHEEFPOEPEN – Het mysterie van het vreemdgaan. Het resultaat was een mix van kolder, zinnige serieusheid en vooral ook veel gezelligheid! Het succes daarvan was, om met Ivo Niehe – een Nederlandse televisiepresentator, -producent en -programmamaker – te spreken, unaniem groots. Of, zoals Acda en De Munnik in van hun liedjes zingen: “Morgen wordt misschien fantastisch, en als het mag ben ik er bij.” In afwachting daarvan verdiept Pieter zich dit jaar in de magie. Een bijzondere magie: DE MAGIE VAN DOMAINE SAINTE MARIE.

Het resultaat? Oordeelt u zelf lekker! KLik hier voor het volledige verhaal: De Magie van Domaine Sainte Marie

Plaats een reactie